Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO verstevigt positie in UK en Ierland door aanstelling van deskundig bestuurder

06 september 2010

Met de aanstelling van David Nicholls als Sales & Marketing Director UK & Ireland, heeft de toonaangevende Europese tapijtfabrikant DESSO zijn team verder versterkt.

De uitgebreide ervaring van Nicholls in de tapijtindustrie en zijn bewezen succes in het Verenigd Koninkrijk en Ierland tonen nog maar eens aan dat DESSO verder wil groeien in deze regio. Daarnaast vormt zijn grondige inzicht in de eisen van de klanten en markttendensen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland een verdere ondersteuning in het streven van DESSO naar het verlenen van uitstekende service aan alle klanten.

Met zijn meer dan 20 jaar ervaring is David Nicholls een doorgewinterde commerciële bestuurder die kan bogen op zowel kennis van de sector als op uitstekende leidinggevende capaciteiten. Hij zal toezicht houden op alle sales- en marketingactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dit omvat ook het op de markt brengen van de recentste innovaties van DESSO: AirMaster® en SoundMaster®, baanbrekende producten die bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn op werkplekken in alle sectoren en bedrijfstakken, en EcoBase®, een revolutionaire tapijtrug die 100% veilig te hergebruiken is.

Alexander Collot d’Escury, Chief Commercial Officer bij DESSO, is heel blij met dit nieuws: “Het verheugt ons David te mogen verwelkomen in ons team. Het Verenigd Koninkrijk en Ierland vormen een belangrijk onderdeel van onze groeistrategieën. Door de toevoeging van David zijn we ervan overtuigd dat ons team sterker is geworden, waardoor we onze ambitieuze doelstellingen kunnen halen.”

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email