Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO Group lanceert online platform voor architecten en designers - Een digitale uitbreiding van ‘Circles of Architects®

08 december 2011

De Europese tapijtfabrikant Desso breidt haar Circles of Architects® concept uit met een online platform voor (interieur-)architecten en designers. Deze webcommunity richt zich volledig op architectuur, design, innovatie(s), productontwikkeling en ook op het Cradle to Cradle® concept, wat onlosmakelijk is verbonden met de Desso-bedrijfsvoering.

Circles of Architects®
Alexander Collot d’Escury, CCO van Desso Group: “In 2007 zijn wij gestart met de fysieke Circles of Architects® sessies, waarbij wij regelmatig overal ter wereld groepen van zo’n tien tot twintig (interieur-)architecten bij elkaar brengen. Zij wisselen ideeën uit over het vak met collega-architecten en designers, bespreken nieuwe trends in architectuur en vloerdesign en luisteren naar vernieuwende gastsprekers. Op het online Circles of Architects® platform willen we deze conversatie verder stimuleren en een ieder de ruimte geven om meningen en ideeën uit te wisselen en samen te komen tot nieuwe, verhelderende perspectieven en innovaties.

Social media
Het online platform heeft interactiviteit en een ongoing dialoog centraal staan. Collot d’Escury: “Wij hebben de website volledig gekoppeld aan diverse social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Op de Circles of Architects® Facebook pagina worden met regelmaat nieuwsitems geplaatst over architectuur, design, mode, kunst, opkomend talent, seminars en tentoonstellingen.” Op deze manier streeft de Facebook omgeving ernaar een community te worden waar het bruist van ideeën en innovaties.

Co-creatie
“Wij geloven als onderneming heel sterk in co-creatie. Het succes van onze producten is niet alleen het resultaat van onze eigen kennis, maar zeer zeker ook van een intensieve samenwerking met onze talloze (interieur)architecten en designers, opdrachtgevers en leveranciers”, zegt Collot d’Escury. “Circles of Architects® geeft daar vorm aan. Zowel fysiek als online is het een platform van en voor design professionals die voor ons van significant belang zijn.

Kijk voor de Circles of Architects® website op: 
www.circlesofarchitects.com

Ook kunt u de Circles of Architects® Facebook pagina bezoeken:
https://www.facebook.com/circlesofarchitects

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email