Terug naar nieuwsoverzicht

Mededeling: ongeval tijdens bouw in Goirle

10 januari 2012

Vanmorgen omstreeks 10 uur heeft er een ernstig ongeval met dodelijke afloop plaatsgevonden tijdens de bouw van een nieuwe hal op het buitenterrein bij Desso Goirle. De betrokkene betreft een medewerker van een onderaannemer die namens Unibouw (de hoofdaannemer) bouwwerkzaamheden aan het uitvoeren was op ons terrein te Desso Goirle.

Op dit moment doen de technische recherche en arbeidsinspectie haar initiële onderzoek naar de toedracht van het ongeval en zijn betrokken partijen inmiddels geïnformeerd. Zowel de productie- als de bouwwerkzaamheden zijn ogenblikkelijk na het ongeval voor de rest van de dag stilgelegd om het technisch onderzoek op geen enkele wijze te belemmeren. Zoals u wellicht begrijpt willen we dit traject uiterst zorgvuldig en bovenal menselijk afronden.

Desso betreurt dit tragische ongeval ten zeerste. Ons medeleven gaat uit naar de familie, collegae en vrienden van het slachtoffer van dit verschrikkelijke ongeval.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email