Dutch Fashion Awards
Terug naar nieuwsoverzicht

Rode loper van DESSO sierde Dutch Fashion Awards

03 december 2012

Voor het derde opeenvolgende jaar was de Europese tapijtfabrikant Desso prominent aanwezig tijdens de uitreiking van de Dutch Fashion Awards. Dit jaar vond de prestigieuze Awardshow plaats op vrijdag 30 november in de Grote Kerk in Den Haag. Desso voorzag de entree van het monumentale gebouw van een 32 meter lange rode loper, waarop genomineerden en andere genodigden binnenkwamen.

De 32 meter lange rode loper was gemaakt van Parade Corso tapijt, uit Desso's hoogwaardige consumentencollectie. Daarnaast sierden Essence tapijttegels, uit de collectie van tapijttegels voor commerciële toepassingen, zo'n 240 vierkante meter van het gebied achter de schermen.

Innovatie als drijfveer
De jaarlijkse Dutch Fashion Awards onderstrepen het belang van Dutch design in de internationale modewereld. Het evenement is ontstaan vanuit de ambitie om een platform te creëren voor Nederlandse modeontwerpers en om een impuls te geven aan innovatieve ontwerpen. Alexander Collot d'Escury, CEO van Desso: "Het is een eer om zo'n zichtbare bijdrage te leveren aan dit prestigieuze event, zeker omdat we al voor het derde opeenvolgende jaar aanwezig waren. De enorme hoeveelheid talent die aanwezig is op deze bijzondere avond en het collectieve enthousiasme om te innoveren is erg inspirerend."

Renewal
"Desso en de Dutch Fashion Awards passen uitstekend bij elkaar waar het gaat om ambitie en enthousiasme", zegt Collot d'Escury. Desso heeft drie innovatiepijlers: creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle®. Het thema van de Dutch Fashion Awards was dit jaar 'vernieuwing'. 

"De Dutch Fashion Foundation, de initiatiefnemer van dit evenement, omschrijft 'vernieuwing' als de drijvende kracht achter het mode-fenomeen, en terecht. Het is een onderwerp dat binnen onze organisatie erg aanspreekt en we zijn dan ook zeer verheugd dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit geweldige evenement."

Alexander Collot d'Escury, CEO van Desso

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email