Wollen tapijt voor luxe omgevingen

Wollen tapijt voor luxe omgevingen

Een wollen tapijt geeft een luxueuze uitstraling aan een ruimte. Een wollen vloerbedekking wordt om deze reden vaak gebruikt in hospitality omgevingen, zoals in hotels of cruiseschepen. We spreken dan ook over een geweven product waarvan de kwaliteit hoogstaand is. 

Wollen tapijt is luxe, veilig én duurzaam

Wollen tapijt heeft verschillende voordelen. Zo hebben wollen tapijten naast een uitmuntend luxe uitstraling een lange levensduur. In de meeste gevallen wordt de wol gemixt met synthetische garens, waardoor de levensduur nog langer wordt (80% wol, 20% nylon). Daarnaast is wol eenvoudig te verven en kunnen de meest intense en rijke kleuren worden gecreëerd op wollen vloerbedekking. 
 

Axminster Sculpt Tarkett

DESSO Axminster tapijt

Binnen Tarkett bieden we een personaliseerbare geweven tapijtcollectie van wol aan, genaamd DESSO Axminster. De techniek die bij de DESSO Axminster wordt gebruikt is meer dan 250 jaar oud en werd voornamelijk gebruikt voor Koninklijke verblijven. Door de schoonheid, de eindeloze creatieve mogelijkheden en lange levensduur, wordt de Axminster tegenwoordig vooral toegepast in de publieke ruimten, gangen en balzalen van de meest luxueuze hotels. 

Creëer uw eigen gepersonaliseerde tapijtdesign 

Met dit tapijt is het mogelijk om van elke vloer een kunstwerk te maken, omdat u in staat bent specifieke kleuren en afmetingen te creëren. Met de Axminster is het mogelijk om complexe patronen helder en scherp weer te geven Hiermee wordt een extra luxe uitstraling gecreëerd. Het is voor onze klanten mogelijk om met onze designers samen te werken bij het creëren van het gewenste design. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de DESSO Axminster?

Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer: 0416 684 100

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: info.nl@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

voorgestelde collecties