Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO lanceert nieuwe corporate website

25 april 2013

Desso heeft haar corporate website vernieuwd. De site dient als gebruiksvriendelijk en uitgebreider platform voor corporate informatie en als portal voor andere Desso-business unit sites (Business, Consumenten, Hospitality/ Marine/ Aviation en Sports). Het meest in het oog springend is de nieuwe lay-out waarbij gebruik is gemaakt van meer en kleurrijkere fotografie van gerealiseerde projecten met tevens maximale overzichtelijkheid.

De website is beschikbaar in tien talen. Binnenkort zullen daar nog drie Scandinavische talen aan worden toegevoegd. Uiteraard is bij het ontwerp van de nieuwe site volop rekening gehouden met maximale gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker die met tablet of smartphone de nieuwe website wil bezoeken. 

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email