Terug naar nieuwsoverzicht

Desso draagt kunst een warm hart toe

20 februari 2015 - Het Stedelijk Museum Amsterdam presenteert vandaag “Recent Ouija”, de eerste solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Ed Atkins in Nederland. Atkins transformeert de 1100 m2 grote benedenzaal in de nieuwbouw in een environment van monumentale videobeelden, geluid, collages en tekeningen.

Zoeken en ontdekken van creativiteit

Desso laat zich graag inspireren door de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur, kunst en interieurontwerp. We hebben dan ook grote affiniteit met het Stedelijk Museum. Het continu blijven zoeken en ontdekken van creativiteit is een prioriteit voor zowel Desso als het Stedelijk Museum. Een voorbeeldrol nemen en daarmee zoveel mogelijk mensen proberen te inspireren is een doel die wij gezamenlijk nastreven. 

Trots

Als partner van het Stedelijk Museum, is Desso daarom ook erg trots Ed Atkins' - Recent Ouija mede mogelijk gemaakt te hebben. Voor meer informatie over de tentoonstelling, klik hier

Ed Atkins

 

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email