Terug naar nieuwsoverzicht

Desso introduceert kamerbreed tapijt en vloerkleden speciaal voor de kantorenmarkt.

20 maart 2015 - De nieuwe collectie kamerbreed en vloerkleden van Desso biedt een wereld aan mogelijkheden en eindeloze combinaties. De collectie bestaat uit een grote diversiteit aan kleuren en structuren zoals de veelzijdige Desso Flux of Palatino. Tevens zijn er meer rijke geweven structuren zoals de Wilton Classic en Wilton Profile.

Broadloom Flux Carpet

“Door gebruik te maken van verschillende structuren en spannende accentkleuren vormt deze collectie een perfecte aanvulling op ons rijke en innovatieve tapijttegelprogramma. Voor specifieke toepassingen is kamerbreed tapijt onmisbaar. Denk aan de perfecte aansluiting naar én op trappen, het inzetten van verschillende structuren om delen van ruimtes te benadrukken, maar ook het creëren van grote vloerkleden die ruimtes met gladde vloeren verbeteren en verfraaien”

Rob Peters, Managing Director bij Desso

Een uniek concept

Met het nieuwe programma biedt Desso de mogelijkheid om coupons uit de volledige collectie als vloerkleed op maat af te werken. "We zien een sterke toename van het gebruik van vloerkleden voor het compartimenteren van ruimtes en het accentueren en veraangenamen van verblijfsplekken in ruimtes met harde vloeren. Een uniek concept voor de kantorenmarkt", aldus Rob Peters, Managing Director bij Desso.

De vloerkleden van Desso zijn in ieder formaat en in iedere vorm te bestellen. Er is keuze uit vier verschillende soorten randafwerkingen, waaronder borders in tientallen accentkleuren.

Broadloom Marathon Carpet

 

Eigentijdse productpresentatie

Speciaal voor het nieuwe assortiment kamerbreed & vloerkleden, heeft Desso een eigentijdse en tegelijkertijd beknopte productpresentatie gemaakt, met een brede collectie beelden waarin verschillende toepassingsmogelijkheden op inspirerende wijze zijn gefotografeerd. De productpresentatie biedt een overzicht van alle beschikbare collecties, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. 

Broadloom Marathon Carpet Green


Wilt u kennismaken met de nieuwe collectie kamerbreed en vloerkleden? De productpresentatie is aan te vragen via uw Desso contactpersoon of marketingbenelux@desso.com.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email