Terug naar nieuwsoverzicht

Tarkett lanceert DESSO® Harvest dat is geïnspireerd door wuivende korenvelden en een landelijke omgeving

30 april 2018 - Tarkett, internationaal marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding lanceert DESSO Harvest, een nieuwe collectie tapijttegels waarin licht en schaduw worden gebruikt om textuur en subtiele beweging aan te brengen in het ontwerp.

Harvest pressblock

Tarkett maakt slim gebruik van een tweekleurig garen om de sfeer op te roepen van wuivende korenvelden en een landelijke omgeving, die de inspiratie vormden voor Harvest. Elke tegel in het assortiment verschilt van de volgende en de contrasterende kleuren geven een ongekende diepte. Het eindresultaat weerspiegelt de mooie onregelmatigheden die in de natuur te zien zijn.“Het was de bedoeling om via creativiteit de onvolmaaktheden van onze aarde zo goed mogelijk na te bootsen. We hebben dat gedaan door de kalmerende energie die het ontwerp uitstraalt, in te zetten om commerciële ruimten tot leven te brengen.”

Ludwig Cammaert, Design and Technical Development Director voor DESSO-tapijten bij Tarkett

Een assortiment van 9 neutrale grijze en beige tinten aangevuld met 3 organische accentkleuren (in totaal 12 opties) geven een subtiel palet en een schat aan schitterende configuraties.

De tapijttegel is een gestructureerde lussenpool van 50x50 cm. Gebruik de tegel in één enkele kleur of in twee of meer kleurschakeringen voor effect en om slimme zones aan te brengen bij installatie. Harvest kan ook worden gecombineerd met effen tegels in complementaire kleuren om de beweging op intrigerende wijze te onderbreken.

Ga voor meer informatie over de Harvest-collectie en alle andere tapijten van DESSO naar

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email