Nieuwsoverzicht

2014

Nieuwe DESSO®-collectie weerspiegelt een veranderende wereld

27 oktober 2014

Desso, de wereldwijde fabrikant van tapijten, tapijttegels en sportvelden, introduceert een nieuwe tapijttegelcollectie voor kantoren die een weerspiegeling is van steeds veranderende tijden: DESSO Transitions.

DESSO® ondertekent verklaring over de principes van UN Global Compact

06 oktober 2014

Desso, een vooraanstaande wereldwijde fabrikant van tapijten en sportveldbekleding, heeft een brief aan de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, de heer Ban Ki-moon, ondertekend waarin steun wordt betuigd aan UN Global Compact en de principes rondom mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu en corruptiebestrijding.

DESSO neemt deel aan debat over circulaire economie en de toekomst van de maakindustrie tijdens ‘Summer Davos 2014’ van het World Economic Forum in China

09 september 2014

Desso, een vooraanstaande wereldwijde fabrikant van tapijten en sportvelden, neemt deel aan besprekingen over de omschakeling naar de circulaire economie en de toekomst van de maakindustrie tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de 'New Champions' in Tianjin in de Volksrepubliek China, die wordt georganiseerd door het World Economic Forum (WEF) van 10-12 september.

Oprichter ‘Circle Economy’ Robert-Jan van Ogtrop in Raad van Commissarissen Desso

25 augustus 2014

Als groot voorstander van duurzame circulaire economie heeft Desso, een vooraanstaande wereldwijde fabrikant van tapijten en sportvelden, de oprichter van ‘Circle Economy’ Robert-Jan van Ogtrop (58) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van het bedrijf. ‘Circle Economy’ is een non-profit open platform dat zich ten doel heeft gesteld de transitie naar een circulaire economie te versnellen.