Nieuwsoverzicht

2015

Circulaire economie: van wens naar uitvoering

22 juni 2015

Op 18 juni 2015 heeft de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) zijn advies ‘Circulaire economie: van wens naar uitvoering’ overhandigd aan de minister van Economische Zaken en de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Aan de totstandkoming van dit advies heeft Desso mede bijgedragen.

Desso brengt de buitenwereld naar binnen met de uitbreiding van haar Transitions collectie

27 mei 2015

Transitions in Structure is een collectie van vier nieuwe tapijttegels die zijn ontworpen om het interieur te verzachten en mens en natuur te verbinden door de buitenwereld naar binnen te brengen.

Desso genomineerd voor BusinessGreen Leaders Awards 2015

20 april 2015

Desso staat voor het tweede achtereenvolgende jaar op de shortlist voor de BusinessGreen Leaders Awards 2015. De awards worden georganiseerd door BusinessGreen.com, de toonaangevende Engelse website voor groene economie.

Roland Jonkhoff benoemd tot managing director van Desso

02 april 2015

Desso, de vooraanstaande fabrikant van tapijten en sportvelden (onderdeel van Tarkett) heeft vandaag de benoeming van Roland Jonkhoff (46) tot Managing Director van Desso aangekondigd. Jonkhoff, die eerder Managing Director was van een divisie bij Desso, zal verantwoordelijk zijn voor het totale management en de tapijtactiviteiten van de onderneming binnen Tarkett EMEA.

Desso introduceert kamerbreed tapijt en vloerkleden speciaal voor de kantorenmarkt.

20 maart 2015

De nieuwe collectie kamerbreed en vloerkleden van Desso biedt een wereld aan mogelijkheden en eindeloze combinaties. De collectie bestaat uit een grote diversiteit aan kleuren en structuren zoals de veelzijdige Desso Flux of Palatino. Tevens zijn er meer rijke geweven structuren zoals de Wilton Classic en Wilton Profile.