Nieuwsoverzicht

2015

Desso draagt kunst een warm hart toe

20 februari 2015

Het Stedelijk Museum Amsterdam presenteert vandaag “Recent Ouija”, de eerste solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Ed Atkins in Nederland. Atkins transformeert de 1100 m2 grote benedenzaal in de nieuwbouw in een environment van monumentale videobeelden, geluid, collages en tekeningen.

Desso neemt samen met wereldleiders deel aan het World Economic Forum in Davos

20 januari 2015

Desso, een toonaangevend bedrijf in tapijt en sportvelden (onderdeel van Tarkett Group), zal wederom aanwezig zijn tijdens de World Economic Forum Annual Meeting van 21-24 januari 2015 in Davos, Zwitserland om deel te nemen aan het debat over de toekomstige vorm van de wereldeconomie.

Bestuurswisseling bij Desso

02 januari 2015

Na de afronding van de overname van Desso door Tarkett is gezamenlijk overeengekomen dat Alexander Collot d' Escury, CEO van Desso de onderneming zal verlaten per 5 januari 2015. Remco Teulings, president van Tarkett EMEA, wordt benoemd tot CEO van Desso, in aanvulling op zijn huidige verantwoordelijkheden binnen Tarkett.

Tarkett voltooit de overname van Desso, een van de Europese marktleiders in tapijten voor de zakelijke markt

02 januari 2015

Tarkett, een wereldmarktleider in vloeren en sportvloeren, heeft op 30 oktober 2014 haar voornemen aangekondigd om 100% van Desso over te nemen, een toonaangevend bedrijf in tapijt en sportvelden. Vandaag is Tarkett verheugd te kunnen bevestigen dat de overname is afgerond na goedkeuring door de relevante mededingingsautoriteit.