Nieuwsoverzicht

2018

Tarkett lanceert DESSO® Harvest dat is geïnspireerd door wuivende korenvelden en een landelijke omgeving

30 april 2018

Tarkett, internationaal marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding lanceert DESSO Harvest, een nieuwe collectie tapijttegels waarin licht en schaduw worden gebruikt om textuur en subtiele beweging aan te brengen in het ontwerp.

Tarkett combineert in DESSO AirMaster® Earth & Tones een betere luchtkwaliteit met extra duurzaamheid

19 april 2018

Tarkett, internationaal erkend als leider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren en sportvloeren, heeft de befaamde DESSO AirMaster-tapijtcollectie uitgebreid. De nieuwste aanwinsten, DESSO AirMaster Earth & Tones, worden uitsluitend vervaardigd uit 100% gerecycled ECONYL®-garen en worden standaard gecombineerd met de recyclebare DESSO EcoBase®-tapijtrug.

Tarkett brengt twee nieuwe tapijtcollecties van DESSO® op de markt, met het stedelijke landschap als inspiratiebron

06 februari 2018

Tarkett, internationaal marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding, heeft twee nieuwe collecties tapijttegels van DESSO® gelanceerd met de stedelijke buitenomgeving als inspiratiebron – Street View en Street Tracks.

Tarkett breidt de DESSO® Desert-ollectie uit met een nieuw gedurfd kleurenpalet

06 februari 2018

Tarkett, internationaal marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding, heeft negen nieuwe kleuren aan de bekende DESSO® Desert-collectie toegevoegd, waarmee nog meer creatieve vrijheid wordt gecreëerd dankzij acht gedurfde accentkleuren en een nieuwe neutrale lichte kleur.