Gezondheid en Welzijn

Mensen hebben het vaak over hoe heerlijk het is om buiten te zijn, want daar is nog frisse lucht.

Health&Wellbeing_Image


Maar we weten dat mensen de meeste tijd binnen doorbrengen, 90% van hun tijd om precies te zijn. En daar consumeren zij dingen die ze niet kunnen zien, zoals fijnstof of vluchtige organische stoffen uit verf, plastic en dergelijke. Dat leidt ons tot de volgende vraag: hoe kunnen we onze tapijten beter laten werken voor mensen? Hoe creëren we een gezond binnenklimaat?

Onze innovatiepijlers Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle® maken het mogelijk om tapijten te creëren die de gezondheid en het welzijn van mensen binnenshuis verbeteren.

Vanuit onze creativiteit maken we tapijten met de juiste kleur, structuur en dessin om precies de sfeer te creëren die onze klanten willen, van inspirerend tot rustgevend. Ook andere onderdelen van het interieur kunnen de omgeving creëren die de klant wil. Wij zijn ervan overtuigd dat design een belangrijk effect heeft op de mentale gesteldheid van mensen en dus ook van invloed is op de lichamelijke gesteldheid.

Door middel van functionaliteit maken we producten die reële praktische waarde toevoegen. Zij verminderen bijvoorbeeld de hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht, of dempen ongewenst geluid. Dit zijn slechts enkele innovaties die we tot nu toe hebben gerealiseerd.

Met Cradle to Cradle®-ontwerp brengen we de materialen en het design naar een hoger niveau. Een niveau waar onze producten en processen nog gezonder kunnen worden en materialen gerecycled kunnen worden, ten gunste van het binnen- en buitenmilieu.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email